alla-plattformar-3

Att ha en hemsida är en bra start. Men vi vill mer än så. Vi ger dig möjlighet att exponeras mot nya kunder/marknader, ökad försäljning, möjlighet att spara din tid, oavsett tid på dygnet – vi vill helt enkelt utveckla din affärsverksamhet via Internet.

Ditt digitala skyltfönster ut mot världen kan vara allt från en enkel ”visitkortssida”, mindre hemsida, en mer designad hemsida till en stor portal för e-handel / webbshop. Vi på Wiseweb gör hemsidor av alla dess former och storlekar med funktioner som kan vara till nytta för både företaget och besökaren. Vi blir alltmer digitala och för att underlätta er verksamhet gör vi även kundanpassadwebbutveckling / systemutveckling – allt baserat på webben. Bland dessa webbutvecklingssystem hittar du t ex bokningssystem, fakturasystem, orderhanteringssystem, intranät mm.

Vår rekommendation är att oavsett om du är i behov av en hemsida, webbutveckling eller systemutveckling tänker responsiv design anpassad för dator, surfplatta eller mobil.

Så många använder mobil och surfplatta idag

I takt med att vi använder mobiler och surfplattor alltmer när vi söker information, jobbar och handlar över nätet bör man tänka på att hemsidan ska fungera och vara läsbar i alla storlekar av webbfönster.

Nu är det 91 procent av befolkningen som använder internet. Den dagliga användningen av internet ökar även i alla åldersgrupper enligt IIS nya rapport Svenskarna och internet 2015. Svenskarna och internet är en årlig rapport från IIS som kartlägger internetanvändningens utveckling och förändring hos den svenska befolkningen.

77 procent har en smartmobil och 59 procent har en surfplatta i Sverige. I genomsnitt använder vi internet totalt 21 timmar i veckan, varav drygt 8 timmar spenderas på internet i mobilen.

77

Har en smartmobil

59

Har en surfplatta

91

Har internet

wiseweb-mobil-2

Påverka sökresultat stort med responsiv hemsida

Mobilanpassade hemsidor blir en allt viktigare faktor. Den 21 april 2015 ändrade sökjätten Google spelreglerna för sökningar som görs från mobila enheter.
Din mobilanpassade hemsida kommer att rankas högre i Googles sökresultat samtidigt som andras hemsidor som saknar mobilanpassning faller. 

Om din hemsida inte redan är mobilanpassad är det alltså hög tid att se över den.

 

Vill ni veta mera?

Ta kontakt med oss ifall ni vill veta mer hur vi kan hjälpa er via kontaktformuläret nedan eller ring oss på 0911-23 22 60.

Ta kontakt med oss!