Sälj digitala presentkort på din hemsida

Digely är ett digitalt presentkort för din egen hemsida, du kommer igång snabbt, det är enkelt att hantera och pengarna kommer in på ditt företagskonto varje månad. Allt sker automatiskt.
Titta på Digelys video och kom igång du med!

Vill du sälja presentkort på din hemsida?

Om du vill sälja dina presentkort via din hemsida, så har vi en lösning för dig. Och allt utan att du behöver göra så mycket. Systemet exponerar ditt presentkort på din hemsida och systemet sköter onlinebetalningen från konsumenten. Sedan skickar systemet det digitala presentkortet till önskad mottagare via SMS eller e-post (omgående eller vid den tidpunkt köparen önskar). Vid varje månadsskifte så får du en tydlig PDF-rapport över din försäljning och vår kommissions. Vi sätter därefter in pengarna på ditt företags bankgiro-/plusgirokonto. Ett självspelande piano? Ja, nästan…

Läs vad våra kunder tycker om oss

Linda Isaksson, Heta Hyttan

Linda Isaksson, Heta Hyttan Det bästa med Digely är att jag kan erbjuda mina kunder hela mitt utbud precis när de vill ha det. Alltså på högtidsdagen, julafton eller bröllopsdagen, eftersom man kan välja att leverera presentkortet via mail eller sms som alternativ till det vanliga papperskortet. Enkelt och smidigt för alla när presentkortet är digitalt och jag kan till och med hjälpa kunden som tappat sitt fysiska presentkort att hitta igen det i systemet, och skicka påminnelser när presentkort håller på att utlöpa.