• Om Wiseweb

När vi kan visa på en klokare lösning. När vi kan forma ett system åt dig som, istället för att göra allt, gör rätt. När vi istället för att bara leverera kan spara tid, kraft och pengar åt dig. Hos oss möter norrländsk trygghet teknisk spjutspets.

Wiseweb AB täcker in de flesta behov för en strategisk närvaro på Internet. Från grundskisser och produktion av alla storlekar av hemsidor till systemutveckling. Och vi är verkligen vad vi heter. Vi skapar kloka lösningar med Internet som verktyg och arena. Men vad menar vi med klokt? Det vi menar är effektiva lösningar som sparar tid och pengar. Rätt lösning utifrån din verksamhet och dina behov. Framgångsfaktorer för ditt företag som syns på sista raden. Dvs. inte bara leverera en hemsida, utan tänka en strategisk helhet. Du har tillgång till oss – även efter att din hemsida eller system lanserats. Utnyttja det.

Vår verksamhet består av produktion av responsiva hemsidor, webbutveckling samt utveckling av tjänster som tex. Matochmat – Alla luncher på samma ställe och Digely – digitala presentkort på din hemsida.